Tjenester og priser

020 - Moving HouseCreated with Sketch.

Flytting

Nordmenn bruker betydelig tid og ressurser på sine eiendeler og hjem, og vi er faktisk blant verdens ledende på dette området. Derfor er det viktig at flyttingen gjennomføres uten skader på eiendelene eller boligen din. Hos oss kan du også få tilgang til et bredt spekter av lagerløsninger, emballasjetjenester, rengjøring, avfallshåndtering og bistand med tømming av dødsbo. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale.

1400kr/time

ink. MVA

1 Lastebil

2 menn på jobb

Ekstra mann på jobb er 600kr/time inkl. MVA

006 - Moving VanCreated with Sketch.

Kontorflytting

Når det gjelder flytting av kontor, er effektivitet avgjørende. Vi forstår viktigheten av en sømløs overgang, med minimal nedetid og forstyrrelser. Våre tjenester sikrer en rask og organisert kontorflytting, slik at du kan fokusere på virksomheten din. La oss håndtere logistikken, mens du konsentrerer deg om arbeidet ditt.

1400kr/time

ink. MVA

1 Lastebil

2 menn på jobb

Ekstra mann på jobb er 600kr/time inkl. MVA

Pianoflytting

Å flytte et piano krever spesialkunnskap og riktig utstyr for å sikre at det blir transportert trygt. Vi har ekspertisen til å håndtere pianoflytting delikat og sørge for at instrumentets integritet bevares gjennom hele reisen. Stol på oss til å transportere ditt dyrebare instrument sikkert og effektivt.

Fra 3000kr

ink. MVA

1 Lastebil

2 menn på jobb

Flyttevask

Etter en flytting er det viktig å etterlate det gamle stedet rent og klart for neste beboer. Vår flyttevask-tjeneste tar seg av grundig rengjøring av eiendommen, slik at du kan fokusere på å komme godt i orden på ditt nye sted. Vi sørger for at du forlater stedet i plettfri stand.

Fra 4000kr

ink. MVA

Flyttevask i Oslo ligger på rundt 100 kr pr kvadratmeter eller timepriser rundt 600 kr for for en times arbeid , rengjøringsmidler og vaskeutstyr.

Rydding av dødsbo

I MT Flyttebyrå forstår vi hvor overveldende det kan være å rydde og tømme en bolig, spesielt under vanskelige omstendigheter. Vårt team av profesjonelle ryddere er her for å lette byrden. Vi behandler hvert oppdrag med den største respekt og omsorg, og sørger for at boligen er helt tømt og rengjort, klar for neste trinn.

Montering

Vår monteringstjeneste tar seg av alt det tunge løftet når det gjelder møbelmontering og installasjon. Vi sørger for at møblene dine blir riktig montert og plassert etter dine ønsker og behov, slik at du kan begynne å trives i ditt nye hjem eller kontor umiddelbart.

Vi tar oss også av

025 - Parcel and TapeCreated with Sketch.

Nedpakking

Riktig emballasje er essensielt for å beskytte eiendelene dine under en flytting. Våre eksperter sørger for at gjenstandene dine pakkes trygt inn, og hindrer potensielle skader. Overlat pakkingen til oss, så kan du være trygg på at eiendelene dine kommer trygt frem til din nye destinasjon.