Ofte stilte spørsmål

Nei, som regel trenger man ikke å være det. Alt vil da bli flyttet ut i fra avtalen vi på forhånd har utarbeidet.

Som oftes må møblene demonteres. Dette er grunnet at møblene kan lett gå i stykker under transportprossesen. MT Flyttebyrå tilbyr å demontere noen av møblene, men skulle det trenges å demontere et helt lokale må det på forhånd oppgis informasjon til oss.

  • Det er mulig å spore bilen møblene blir fraktet med ved å ringe flyttebyråets nummer, eller sjøførens privat tlf.

     
  •  

Alle verdifulle møbler blir tatt hånd om med ekstrem forsiktighet. Vi har alltid med oss spesielle bokser, tepper og ekstra embalasje i tilfelle noe er pakket feil, eller om noe skulle trenge å bli ekstra sikkret under flyttingen.

Hvis en gjenstand har blitt ødelagt eller borte, tar man umidelbart kontakt med flyttebyrået slik at man finner ut hva som har skjedd på stedet.

Som oftes tas de med den planlagte flyttebilen hvis det ikke er for mange av dem. Vi planlegger alltid slik at det er plass igjen bak i bilen. Hvis det derimot blir for mange møbler enn planlagt må vi kjøre flere ganger, eller komme med en ekstra bil om mulig.

De vanligste pakkeeskene er store og små flytteesker, men det finnes mange variasjoner av flytteesker.

Når du pakker er det alltid å huske på at man ikke skal overpakke eller underpakke en eske, dette kan føre til at esken går i stykker og at alt i esken blir ødelagt. Det er også alltid viktig å huske på at det er forskjellige typer esker til forskjellige ting. Disse eskene er tilpasset spesielt for gjenstandene de skal frakte og er høyt anbefalt å bruke under flyttingen.

Husk! Ikke la ekser bli for tungt! Det er mennesker som skal bære det!

Toggle Content

Vi råder alle kundene våre om å la oss pakke alle verdifulle gjenstander. Grunnen til dette er at mye kan gå galt under en flytting, og for å unngå uheldige situasjoner er det bedre å la ekspertene ta av seg slike ting.